dijous, 23 de maig del 2013

Exercici de velocitat - El Mirall II

Exercici de futbol: velocitat - El Mirall II

Objectiu: Coordinació, velocitat i vel. de reacció, i tir a porteria
Material: 1 pilotes i 10 cons grans
Grup: 2-8 jugadors/es


Es construeixen dos quadrats, de costat, al voltant d’un con central (cada con a 3-5 metres del con del mig) per on es desplaçaran els jugadors/es.

Quant l’entrenador/a dóna inici a l’exercici el jugador/a blau (atacant) competeix contra el vermell (defensa) començant un recorregut amb velocitat. Sense utilitzar fintes, l’atacant ha de tocar els 3 cons que vulgui dels 5 que hi ha per acabar tirant a porteria. El/la participant que defensa el/la segueix amb velocitat de reacció i acaba també competint per la rematada.
Es recompensa amb un punt aquell jugador/a que aconsegueix marcar gol. I després de cada jugada s’intercanvien els rols de la parella, fins haver passat 4-6 vegades per cada posició.

L’exercici exigeix coordinació, velocitat i atenció ja que els participants han d’intentar no perdre de vista el seu company/a durant el major temps possible. Com en el darrer exercici d’ ”El Mirall” es vol treballar de diferent forma la tècnica de desplaçament (frenada, sortida, acceleració, canvi de direcció...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada