RECULL DE PREMSA / BIBLIOTECA

Recull d'articles, comentaris, notícies i recomenació de llibres per a la formació de futbol.

'Papa, no vull que vinguis' - Article publicat per Gonzalo de Melo al portal d'opinió web de Gol Cat (13 de Novembre 2012)


Campanya 'Compta fins a tres' de l'Ajuntament de Barcelona. Projecte vigent des del 2000, per a la difusió dels valors positius de la pràctica esportiva en edat escolar.

Document que explica 'Els 12 principis bàsics per entrenar a joves esportistes' de Manuel Pombo Fernández (Futbol Táctico), i extret del blog Futbol base: la formació.  

'Los futbolistas no nacen en diciembre' Entrada del blog Ciencia y Medallas d'Ignacio Romo (Juliol 2012), que argumenta les diferències entre els jugadors nascuts al mateix any.   

'El corazón y la cabeza' Article de Ricard Torquemada, Mundo Deportivo (1 de Desembre de 2012).

'Controlar la dificultat dels exercicis' és una interessant entrada extreta de l'espai blog de La Libreta del Míster, resumida en un simple quadre visual.  

L'article de Joan Golobart a La Vanguardia (Maig 2008) '¿Como enseñar que lo más importante no es ganar?' ens explica els estadis que ha d'oferir qualsevol pràctica esportiva.

'Futbol: Escuela para la vida' de Manuel Conde

L'article de Joan Golobart a La Vanguardia (Octubre 2008) 'Mejor jugar que competir' explica el canvi generacional vers el joc i la competició.

'Todos mis hermanos' de Manel Estiarte

'Fora de joc' de Vicent J. Climent 

'Jugar con el corazón' de Xesco Espar.

Interessant article del blog Futbol base: la formació, on s'expliquen les diferències entre 'competir per a guanyar vs. competir per a formar'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada