dimarts, 4 de març del 2014

Exercici tècnic de rematada - Sèrie a 4 des de línia de fons

Exercici de futbol: tècnica de rematada - Sèrie a 4 des de línia de fons

Objectiu: Coordinació, centrada, rematada i velocitat d'execucó
Material: xinos per al quadrat, 1 con, 4 pilotes i 1 porteria
Grup: 5 jugadors/es


Quatre jugadors/es es col·loquen, amb una pilota cadascú, a les posicions d’intersecció entre la línia de fora de porteria i les perpendiculars de les diferents àrees (4 posicions).

Exercici tècnic de centrada i rematada. Els participants de la línia de fons realitzaran passades en direcció al quadrat blau del centre de l’àrea, situat a uns 10 metres de la porteria. Passades successives i alternades de costat a costat, seguint l’ordre numèric:
1)   centrada rasa esquerra
2)   centrada rasa dreta
3)   servei de banda esquerra
4)   servei de banda dreta

El jugador/a de l’altra banda de camp treballa el tir a porteria individualment, en sèries de 4 rematades seguides. Després de cada colpeix ha de tornar a fer la volta al con inicial, per coordinar la carrera amb el nou moviment de colpeix de l’altra banda. Canviar el rol de tots els participants.

L’entrenador/a es fixarà en els correctes gests i temps de combinació. A més, en funció de l’edat i el nivell es podrà dificultar l’objectiu de rematada (porteries petites, cons a tombar, porter/a...).

1 comentari:

  1. Es un ejercicio muy bueno, la táctica y técnica planeada ayuda ejecutar de mejor manera la forma correcta y certera para mejorar un ataque.. Muy bueno..

    ResponElimina