dimecres, 6 de novembre del 2013

Exercici tècnic/tàctic - Combinació d'un costat a l'altre

Exercici de futbol: tècnic/tàctic - Combinació d'un costat a l'altre
Objectiu: Tècnica de control, conducció i passada + canvi de direcció
Material: 4 pilotes, cons grans i xinos. 
Grup: 6 jugadors/es


En el mig del camp de F7 es dibuixa un circuit tècnic de tres postes, amb l’objectiu de combinar els jugador/s blaus amb el canvi de direcció de la pilota.

Es separa el grup en dos equips de 3 participants. Mentre uns treballen la combinació (blaus), la resta espera el seu torn amb una pilota per a cadascú. Aquests (vermells) s’han d’esforçar a superar un repte d’habilitat guiat (tocs, cap,  aixecar la pilota, trepitjar-la...).
La combinació es treballa portant successivament la pilota d’un costat a l’altre. El participant del centre ha de passar la pilota –alternadament– a les bandes, esperant que se li retorni després d’una conducció endavant, un control i el canvi de direcció.
Ens fixarem en la correcta realització del colpeix i del control orientat. Cada cert temps es canvia el rol dels jugadors/es.

Es pot variar i dificultar l’exercici afegint recursos tècnics com: un “teva/meva” entre els dos jugadors/es del centre abans de la passada a les bandes, obstrucció del camí d’aquestes, nombre de tocs, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada