dilluns, 6 de maig del 2013

Exercici d'anticipació - 1x1 + 1x1 + 1x1

Exercici de futbol: anticipació - 1x1 + 1x1 + 1x1

Objectiu: Anticipació defensiva (passada, conducció, control orientat i defensa)
Material: 1 pilota, cons i pitralls
Grup: 8 jugadors/es


Es dibuixa un rectangle amb cons dividit en tres zones (10x15 metres. cada una). A dins de cada una si col·loca 1 jugador/a de cada equip, al mateix temps que cada grup té un jugador/a lliure a un dels dos costats horitzontals.

El jugador/a lliure de cada equip serveix únicament per el joc en atac (recolzament i passada). La resta competeix cadascú emparellat a dins de la seva zona, sense sortir-ne. L’objectiu de l’exercici és marcar gol a qualsevol de les 3 porteries del costat oposat al que hi ha el jugador/a lliure del meu equip, amb conducció de la pilota controlada. Els participants de cada rectangle són els que han de marcar el gol a la porteria corresponent a la seva zona, però durant l’activitat la pilota pot passar d’una zona a l’altra.

En funció de l’edat dels participants es pot simplificar l’exercici en dues zones. És útil per observar i corregir aspectes com: jugar amb el recolzament lliure de cares, el control orientat, domini tècnic de conservació de pilota amb oposició, l’anticipació defensiva, i el desbordament.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada