dissabte, 22 de desembre del 2012

No perdem la pilota de futbol


Aquest cap de setmana, la majoria de clubs de futbol del país aturen la seva activitat de formació fins al proper any. 
Futbol de Banqueta també s'atura, però en motiu de les Festes vull exemplificar una comentari que he tingut aquesta passada setmana amb un jugador de l’edat de benjamí (8 anys).

(Bj) Què ens cagarà el tió de futbol? Ens pot cagar PSPs?
(E) Home, no ho sé...!
(Bj) Si, jo vull la PSP Vita (consola)!!
(E) Home, i no t’agradaria que us cagués una pilota de futbol?

(Bj) No

És cert que, en els últims anys, estem acostumats a sentir un tòpic per part dels pares –no menys cert– que asseguren que s’ha perdut la tradició de gastar les hores lliures al carrer amb la pilota i jugant a futbol. Fins aquesta setmana però, tot i ser-ne conscient, no m’havia trobat encara amb l’evidència d’aquesta situació.

Al marge dels que de manera innata viuen el futbol, la resposta innocent i convençuda del jugador proposa un nou repte a tots els entrenadors i entrenadores dels joves actuals: formar i motivar a uns nenes i nenes que, a banda del futbol, volen dedicar les seves hores en altres estímuls de prioritat.           

Des d’aquí reivindiquem la “pilota de futbol” com el millor regal per a nens i nenes en pràctica formativa d’aquest esport. 

Molt bones festes!



Futbol de Banqueta tanca la temporada 2012 d’entrenaments amb més de 50 exercicis per a la formació del futbol.
Moltes gràcies a tots els que ens heu anat seguint en l’arrancada d’aquesta iniciativa. A punt i formació en marxa per al pròsper any 2013.

Fins l'any vinent!
Gràcies,

1 comentari:

  1. Trobo que aquest blog és sensacional, no només per trobar una gran varietat d'exercicis de gran qüalitat, sino a més, per com es tracta cadascun d'aquests.

    Felicitats!

    ResponElimina