dimecres, 10 d’abril del 2013

Exercici d'habilitat/destresa - FutTennis

Exercici de futbol: habilitat/destresa - FutTennis

Objectiu: Habilitat (control, colpeix de pilota i precisió)
Material: 1 pilota, 1 balla o 1 banc
Grup: 2-6 jugadors/es


Aprofitant el dibuix que es crea entre les línies de la rodona del centre d’un camp de F11 (rodona i línies de fora de joc) podem emmarcar un camp per jugar a FutTennis, col·locant una balla al centre (zona ataronjada).

A. En els camps de la rodona central –tal i com es mostra al dibuix– es juga un 3x3 amb colpeix de pilota amb els peus, i seguint les normes del tennis. L’exercici és útil per treballar el colpeix aeri de precisió, l’habilitat tècnica de control i el treball en equip. Els jugadors/es han d’evitar que els guanyin un punt controlant la pilota a dins de la seva zona, i intentar puntuar amb precisió amb un tir que l’equip contrari no pugui controlar. 

B. El desenvolupament és el mateix que A, però en aquest cas es competeix per parelles i el treball tècnic és individual. Un jugador/a de la parella participa i seguidament surt a fora per donar pas al seu company/a, el qual ha d’entrar per continuar el joc sense perdre el punt. 

En els dos casos els participants colpeixen la pilota alternadament, i es pot variar la dificultat segons la llibertat de tocs que es donen per a realitzar el control o el tir a l’altra banda.  
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada