dimarts, 9 d’abril del 2013

Exercici d'habilitat/destresa - FutGolf

Exercici de futbol: habilitat/destresa - FutGolf

Objectiu: Habilitat (colpeix de pilota, precisió i estratègia)
Material: 1 pilota per jugador/a
Grup: 1-3 jugadors/es


L’exercici d’habilitat tècnica i destresa només necessita 1 pilota per jugador/a i aprofitar-se del material típic d’un camp de futbol com són porteries, línies, punts i/o àrees. Per aquest cas expliquem dues variants del FutGolf.

A. Utilitzant el mateix funcionament que el golf, el jugador/a ha d’intentar fer gol a la porteria amb el mínim de cops possibles. Es comença des d’una situació de dificultat com pot ser darrera de la línia de servei de porteria, o des del córner. L’entrenador/a es fixa en la tècnica de colpeix i en l’estratègia dels participants per aconseguir l’objectiu.

B. El desenvolupament de l’exercici és igual que A, però en comptes de fer gol a la porteria s’ha de clavar la pilota en un lloc concret del camp de futbol (línia de l’àrea, punt de penal, punt del mig del camp, la quarta circumferència del córner...).

En tots els casos, els jugadors/es només poden colpejar la pilota quant aquesta queda aturada després de cada llançament, i ho poden fer amb la part del peu que trobin més adequada (interior, exterior, sola...). Es competeix individualment entre parelles i trios, i guanya aquell que necessita menys cops per completar el “forat”.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada